SUS

Cea mai scumpă unitate pc din România – Alienware Area 51

         eMag a mizat pe o găselniţă numită Alienware. Nu ştiu câţi îşi permit să plătească peste 200 de milioane pe o unitate pc hiperperformantă. Pe mine nu mă dă pe spate conţinutul:
- Intel Core i7 cu frecvenţă procesor la 3860 Mhz – hiperprocesor;
- Memorie 12 Gb DDR3 – multă dar ineficientă. 99 din aplicaţii rulează superbine şi cu doar 8 Gb;
- HDD 512 Gb SSD – intefaţă rapidă datorită SSD dar ca şi capacitate este mediocru;
- placă video 2x ATI Radeon HD 5870 – două plăci video mi se pare mai mult un moft şi nu cu o aplicaţie practică deosebită;
- sursă de 1100W;
- greutate – 38 de kg (dacă vrei să ştergi de praf sub ea ai nevoie de exerciţii înainte ca să nu ţi se rupă mijlocul).
- Windows 7 Ultimate integrat (logic dacă te uiţi la preţ);
- sunet de calitate.
          Este o unitate concepută pentru gamerul suprem. Individul trebuie să şi aibă o sumă importantă în buzunar –  23.000 Ronpreţul unui Citroen C4 Coupe la mâna a doua).
          Ideea mea este alta. Poţi avea aceeaşi performanţă la un preţ mult mai mic. Dar dacă îţi permiţi nu te ţine nimeni să nu iei desktopul de la Alienware.

Categorii: arhiva
Taguri:

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Nexus 5 + Nokia Lumia 920, Google Nexus 7 ediția 2012 de 32 GB cu 3G și Canon 600D. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.

  • paul

    cam asa ceva..costa mult doar ca e alienware dar la un pret mult mai mic iti faci de 3 ori mai tare si mai performant..exemplu Nvidi GEFORCE TITAN i7 Extreme edition si mai multe..si il pap la cina :))

  • croko89

    unde visati frate 200 de milioane k e 1400 de dolari