Smartphone

Mă așteptam ca Orange Nura să debuteze și pe meleagurile autohtone. L-am văzut listat în urmă cu vreo 4 – 5 luni pe site-ul Orange din Spania. 

Preț fără semnarea unui contract – 178.99 euro / aprox. 791 lei.

Preț cu Pantera 25 – 25 euro pe lună, NELIMITAT la minute naționale, SMS-uri naționale, 500 de minute internaționale pe fix și mobil, 2 GB trafic de date, 250 MB în roaming, 10 GB spațiu de stocare în Orange Cloud, Orange TV Go.

Specificații Orange Nura:

– display IPS de 5.5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli;

– procesor Qualcomm Snapdragon 400 de tip quad-core la 1.2 GHz pe ARM Cortex-A7, Adreno 305 GPU,  1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 64 GB;

– Android 4.4 KitKat;

– 4G / LTE, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 8 Megapixeli, autofocus, LED flash, filmează la 1080 și cameră frontală de 5 Megapixeli;

– baterie de 3100 mAh, 165 gr. și 8.5 mm grosime.

Pe unele site-uri am găsit cum că ar avea 2 GB RAM, dar pe site-ul Orange România se specifică 1 GB RAM. De aprciat sunt bateria de capacitate mare, display-ul generos, hardware-ul suficient să ruleze majoritatea jocurilor și aplicațiilor din Google Play / cu excepția dată de cele cu cerințe grafice complexe.

Este un phablet care cred că se va comercializa destul de bine la fidelizare, mai ales că România rămâne o piață emergentă, în cea mai mare parte.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.