Cele 5 modele sunt luate din oferta ITgalaxy. Este un magazin online mai puțin cunoscut, dar am curajul să-l recomand, sunt serioși și prompți. 

Am ales 5 telefoane mobile ce ies în evidență prin raportul preț / specificații / experiență de utilizare. Am ținut cont de feedback-ul strâns de-a lungul timpului, de materialele publicate pe site-ul nostru, dar și de recenziile din dot com.

5. ASUS Zenfone 2 cu 4 GB RAM și 64 GB – 949 lei;

A primit update la Android 6.0 Marshmallow și cred că sunt șanse serioase să facă pasul în 2017 și spre Android 7.0 Nougat, dar trebuie să recunosc că nu am informații clare în acest sens. Puncte PRO pentru Zenfone 2: Intel quad-core la 2.3 GHz + 4 GB RAM + 64 GB spațiu de stocare = suficient de multă putere de procesare, capace interschimbabile, Wi-Fi ac, dual-sim și dual-active.

Nu iese în evidență la nivel de cameră foto și video, iar nici pe partea de autonomie nu pot să spun că strălucește. Mai multe informații în review.

4. Huawei Honor 7 Lite – 856 lei;

Am putea spune că între Honor 7 Lite și Huawei P9 Lite nu sunt cine știe ce diferențe. Honor 7 Lite aduce un design plăcut, interfața software aerisită și bine organizată, suficient de multă putere de procesare, cameră foto și video decentă pentru categoria sa de preț. Toate detaliile sunt în recenzie.

3. LeTV Le 2 X621 – 877 lei;

Avem review și pentru LeTV Le 2, iar Cosmin erau ușor entuziast față de smartphone-ul chinezesc. ITgalaxy îl aduce în versiunea cu 3 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare.

2. Xiaomi Mi Max – 990 lei;

Nu este un smartphone pentru orice mână, diagonala display-ului este de 6.44 inch și putem spune că Mi Max se transformă într-o mini tabletă. Știu destule persoane pentru care display-ul cât mai mare nu devine impediment, din contră le aduce un plus în utilizare ( pe partea de multimedia, jocuri etc).

Mi Max atrage prin specificațiile hardware, prin suportul software, dar și prin prețul de listă. La 990 lei îl găsiți cu 2 GB RAM și 16 GB stocare. Sunt diferite campanii și trebuiesc să spun că au fost momente când costa sub pragul a 900 de lei, iar cel cu 3 GB RAM și 32 GB stocare ajungea fix în jurul a 1000 de lei.

1. Xiaomi Redmi Note 3 PRO – 842 lei;

Cred că este și cel mai ieftin smartphone cu procesorul hexa-core Qualcomm Snapdragon 650. Are multe puncte PRO, de la suportul software și până la capacitățile oferite de hardware-ul încorporat. Toate informațiile sunt structurate în review.

Trebuie precizat că la 842 lei îl găsiți pe Redmi Note 3 PRO cu 2 GB RAM și 16 GB stocare, are slot pentru cardurile microSD de până la 128 GB.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.