Smartphone

Am primit un alt comunicat din partea Bluboo, altul din categoria – prea frumos ca să fie adevărat. Au deschis rezervările pentru smartphone-ul borderless Bluboo S1 și la 100.000 de înscrieri ar oferi 2000 de unități în mod gratuit. 

Te poți înscrie cu o adresă validă de mail.

Mai multe detalii pe pagina dedicată.

Să presupunem că ar oferi 2000 de unități, prețul de vânzare ar fi de 150 dolari. Să zicem că prețul de producție este de 100 dolari ( display IPS Sharp, procesor Helio P25, 4 GB RAM, 64 GB stocare, Android 7.0, cameră duală de la Sony, baterie de 3500 mAh etc).

Rezultă că 2000 x 100 dolari = premii în valoare de 200.000 dolari. Nu zic că este imposibil, dar mi se pare o sumă destul de mare pentru o companie aflată la început de drum.

Legat de Bluboo S1, în partea superioară nu este borderless pe deplin. Se observă clar că acolo avem difuzorul smartphone-ului pentru apelurile de voce, pe o margine ce-i drept destul de îngustă.

Material video de prezentare pentru Bluboo S1;

Dacă câștigați vreunul, nu uitați să ne dați și nouă de veste într-un comentariu pe aici.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.