Diverse

Pe 1.08.2017 a fost actualizată lista magazinelor în care Digi Mobil oferă sistemul de rate ING Acum. Aș putea spune că avem o extensie majoră față de debutul programului. 

Despre sistemul de rate ING Acum am discutat aici și aici. A debutat în câteva shop-uri Digi Mobil din București, s-a extins la nivelul capitalei, de aici într-o etapă intermediară a ajuns în 11 orașe și acum lista s-a mărit la 76 de localități.

Lista completă o găsiți pe site-ul RCS-RDS și bănuiesc că se extinde în regim continuu.

ING Acum permite achiziția unui smartphone în 24 de rate egale, fără dobândă, rate incluse pe factura Digi. Creditul se acordă pe loc în magazinele Digi, finanțarea poate fi cuprinsă în 200 și 4000 lei. Sunt mai multe criterii:

  • cetățenie română;
  • minimum 18 ani și maximum 61 ani pentru femei și 63 ani pentru bărbați;
  • venit de minim 1000 lei din salarii sau pensii;
  • vechime în muncă de minim 1 an și de minimum 6 luni la ultimul angajator.

Cel mai bine pentru cei interesați este să meargă într-un magazin ca să afle mai multe detalii. Din ce am citit în comentariile cititorilor, au fost și destule persoane refuzate din varii motive.

Categorii: anunturi-diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.