Smartphone

Au început a sosi din ce în ce mai multe detalii legate de Samsung GALAXY S9. Personal, nu cred că va fi prezentat la CES 2018, ci mai degrabă Samsung pregătește lansarea la MWC 2018 (cum făceau în mod tradițional pentru vârfurile de gamă din seria S). 

Modelul Samsung GALAXY SM-G965F a apărut în baza de date a GeekBench. De aici și speculațiile că ar putea fi Samsung GALAXY S9 Plus, asta după ce un alt dispozitiv cu indicativul SM-G9650 a apărut în același mediu.

Cred că S9 și S9 Plus vor împărtăși același hardware, iar diferențele vor fi date exclusiv de dimensiunea ecranului și capacitate acumulatorului (așa cum se întâmplă cu GALAXY S8 și S8 Plus).

Vârful de gamă pe 2018 ar sosi cu procesorul Exynos 9810 + 4 GB memorie RAM și Android 8.0 Oreo preinstalat. SM-G965F a obținut 1191 puncte în testul single-core și 3835 puncte în Multi-core. Rezultatele nu sunt deloc spectaculoase, GALAXY Note8 a obținut 1988 puncte în Single-Core și 6707 puncte în Multi-Core. Să zicem că S9 este cumva în etapa de prototip, cu software nefinalizat etc.

Plus că mă așteptam din partea Samsung să renunțe la variantele cu 4 GB RAM, să treacă pe 6 și 8 GB RAM. Au făcut pasul spre 6 GB RAM pentru GALAXY Note8.

Mai circulă zvonul cum că Samsung ar fi renunțat să implementeze cititorul de amprentă sub display și vor începe producția de masă pentru GALAXY S9 și S9 Plus din decembrie.

Apropo, tag-ul Bursa zvonurilor este pus cu un scop.

Sursa: Gizmochina.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.