Hardware

Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) a anunţat un nou controller wireless pentru consola Sony Playstation denumit HORI Onyx. Compania japoneză oferă astfel gamerilor posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de dispozitive licențiate, potrivite diferitelor stiluri de joc.

Controller-ul HORI Onyx include toate butoanele de bază (L/R 1-3, D-pad, Action/ PS/ Share/ Options), precum și un touch pad și motoare cu vibrații duale. Controller-ul are un grip larg și stick-uri asimetrice și se poate conecta prin Bluetooth la orice consolă PS4, inclusiv la PlayStation 4 Pro.

Marea problemă la acest controller este aceea că seamănă izbitor cu cel prezent pe platforma Xbox. Asemănarea este năucitoare, iar cel mai probabil Sony încearcă prin această strategie să atragă acei utilizatori nemulţumiţi de controllerul clasic de pe Play Station, unul mai subţire şi ceva mai incomod în utilizare (părere personală). Rămâne de văzut cum va reacţiona Microsoft.

Sursa: playstation.com

Categorii: sony
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.