Smartphone

Samsung mizează în cazul GALAXY S9 / GALAXY S9 Plus pe camera foto și video. Huawei pregătește lansarea lui P20 pe 27 martie, în cadrul unui eveniment ce urmează a se desfășura în capitala Franței. 

P10 și P10 Plus au debutat la MWC 2017, asta după ce Samsung nu și-a lansat S-urile în cadrul târgului de tehnologie barcelonez. În 2018, Samsung revine cu S8 și S8 Plus la MWC 2018, iar Huawei își duce P20 și P20 Plus într-un eveniment de lansare dedicat.

Rămâne de văzut pe ce vor pune accentul în cazul lui P20 și P20 Plus (hardware-ul mă aștept să fie preluat de la Huawei Mate 10 Pro). Mă gândesc că vor miza pe:

  1. AI și modul în care telefonul mobil primește eticheta smart actualizată;
  2. Cameră foto și video cu rezultate și mai bune față de precedenta generație;
  3. Mai multe ecran într-un corp compact;
  4. Un preț mai bun față de Mate 10 Pro, comparația cu S9 și S9 Plus cred că nu-și are locul. Nu cred că Huawei va urca cu P20 și P20 Plus la peste 3500 lei.

Ce credeți că ar trebui să îmbunătățească Huawei? 

Personal, mi-aș dori un software cu altă interfață grafică, mai apropiată de limbajul de design specific Android 8.0 Oreo.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.