Hardware

ARCHOS Mate este cea mai nouă serie de dispozitive cu tehnologie AI a companiei franceze. Aceasta a fost creată de echipa de designer ARCHOS dn Paris şi include două modele de boxe: una în format de 5 inci şi una în format de 7 inci.

Cele două boxe inteligente încorporează cele mai noi tehnologii, printre care microfoane pentru recunoaștere vocală și difuzoare, pentru a oferi o experiență completă cu Alexa, serviciul de voce al Amazon. 

Gama de produse ARCHOS Mate dispune de un ecran HD, un sistem de sunet omnidirecțional de înaltă fidelitate, un procesor quad-core, conexiune Bluetooth și Wi-Fi, o cameră de 5 MP, două microfoane şi o baterie de 1.500 mAh (pentru versiunea de 5 inci), respectiv 3.000 mAh (în cazul versiunii de 7 inci).

ARCHOS Mate vă va permite să vizualizaţi calendarul, să aflaţi prognozele meteo, să găsiţi reţete de gătit, să faceţi liste de cumpărături, se setaţi alarme, să gestionaţi apelurile video cu familia sau prietenii, să controlaţi luminile sau camerele de supraveghere din casă etc. Cele două boxe inteligente includ multe caracteristici care în teorie par a fi utile.

Dispozitivele ARCHOS Mate vor fi disponibile în România din luna octombrie la prețuri începând de la 99 euro.