Diverse

Este clar că smartphone-ul este cel mai utilizat gadget al momentului şi că (exagerând puţin) acesta îţi poate ţine şi de foame şi de sete. Nu cred că există cititor al site-ului nostru care să nu aibă un telefon inteligent, tocmai de aceea ne-ar interesa să aflăm şi ce alte device-uri vă mai cumpăraţi.

Şi cum puterea exemplului este cea mai bună, voi începe eu. De prin luna martie mi-am schimbat locul de muncă şi zilnic fac naveta Brăila – Galaţi şi invers. Pierd cam 1 oră / zi la volan şi pe drum vorbesc la telefon să nu mă plictisesc. Din păcate maşina mea nu are bluetooth încorporat, aşa că mi-am luat un mic device care să îmi permită să vorbesc fără a-mi lua ochii de la drum.

Nu am vrut să dau foarte mulţi bani, aşa că mi-am luat ceva ieftin care să răspundă strict nevoii mele. Device-ul este o chinezărie banală (un bluetooth hands-free kit), nu are un nume propriu şi m-a costat 7.2 dolari la un retailer chinez (transport inclus). Îmi place că mă aud şi sunt auzit foarte bine, iar autonomia de 3-4 ore mă mulţumeşte. Îmi este suficient.

Aceasta a fost ultima mea achiziţie (cred că miercuri l-am ridicat de la poştă).

Vă aştept în secţiunea de comentarii pentru a descoperi ce gadget-uri non-smartphone îşi mai cumpără cititorii gadget.ro. Puteţi include şi maşini :P !

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.