Smartphone

O companie chineză necunoscută își permite să lanseze doar telefoane mobile din categoria premium. Se numește Smartisan, iar ultimul terminal din portofoliu se laudă cu specificații de top.

Smartisan Nut R1 Pure White are un ecran de 6.17 inch de tip 3D Touch, rezoluție de 2242 x 1080 pixeli și aspect 18.7:9, protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 3. Pe partea hardware s-a optat pentru Qualcomm Snapdragon 845, 8 GB memorie RAM de tip LPDDR4X, 512 GB spațiu de stocare de tip UFS 2.1.

În ce privește partea foto: cameră duală cu senzor Sony IMX362 de 12 Megapixeli + Sony IMX350 de 20 Megapixeli, cameră frontală ce urcă la 24 Megapixeli. Lipsește jack-ul de 3.5 mm, dar are adaptor în pachet de la USB type-C la jack pentru cei interesați.

Acumulatorul este de 3600 mAh și se alimentează la 18W, la 10W pe încărcare wireless.

Prețul din China – 726 dolari / aprox. 3000 lei. Dacă adăugam și TVA rezultă un preț de 3570 lei. Dacă-l comparăm cu alte telefoane ce au 512 GB stocare, nu are un cost așa mare. Totuși, vorbim de un brand complet necunoscut.

Este interesant cum își fac rost de hardware de top de la Qualcomm. Știu că producătorul american nu merge pe mâna oricui în ce privește integrarea celui mai puternic chipset din portofoliu.

Sursa: Gizmochina.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.