Audio

Începutul de săptămână ne aduce două oferte foarte bune pentru căştile bluetooth TWS (true wireless stereo) Xiaomi Redmi AirDots şi Xiaomi Mi AirDots.

Căştile Xiaomi Redmi AirDots vin cu tehnologie pentru reducerea zgomotului extern, conectivitate bluetooth 5.0 şi baterie de 40 mAh ce promit o autonomie de până la 4 ore (până la 12 ore dacă ţinem cont că există o cutie de încărcare cu baterie de 300 mAh). Căştile sunt destul de uşoare (4.1 grame fiecare) şi comode.

Xiaomi Redmi AirDots pot fi achiziţionate pentru doar 77 lei fără TVA.

Căştile Xiaomi Mi AirDots vin cu un design diferit, mai ergonomic, tehnologie pentru reducerea zgomotului extern, asistent vocal, tehnologie Super Bass, conectivitate bluetooth 5.0 şi baterie de 40 mAh ce promit o autonomie de până la 4 ore (până la 12 ore dacă ţinem cont de cutia de încărcare cu baterie de 300 mAh).

Xiaomi Mi AirDots vin cu un sunet mai mai clar, volum mai ridicat şi bass mai puternic. Preţul acestor căşti este de 155 lei fără TVA după aplicarea codului GBMIADOT01 .

Bonus: încărcător wireless Xiaomi la 20W ideal pentru orice smartphone compatibil cu tehnologie de încărcare wireless la doar 86 lei fără TVA după aplicarea codului GBXM1999 .