Software

Era programată lansarea pe 17 februarie, RIM a  anulat cu câteva zile pentru a se asigură că noua versiune funcţionează la parametrii normali. Aşa că noua versiune este diponibilă de astăzi pentru download pentru toţi deţinătorii de tablete Playbook.

BlackBerry PlayBook  OS 2.0 aduce o serie de actualizări, menite să îndulcească relaţia client-BlackBerry. Noul sistem de operare dispune de un program de e-mail extrem de util care prezintă mesajele din mai multe conturi într-un singur inbox. Mai mult, conturile de pe reţelele de socializare precum Twitter sau Facebook sunt de asemenea integrate în calendar şi contacte. O altă caracteristică interesantă ce debutează cu noua versiune se numeşte BlackBerry Bridge, care îi oferă utilizatorului posibilitatea de a folosi smartphone-ul pe post de telecomandă pentru tabletă. De asemenea, se pare că noua versiune permite deschiderea de documente PowerPoint, Word, PDF, imagini, link-uri etc. de pe smartphone-ul BlackBerry direct pe tabletă doar cu un singur click.

BlackBerry a lansat şi două noi clipuri pentru noua platformă.

Sursa: pocketnow.com

Despre autor

Profile photo of Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.