Retelistica

Vodafone a pregătit o ofertă dedicată abonaților săi ce încheie un nou contract sau îl prelungesc pe cel existent, de la RED 14 în sus. 

Se oferă acces nelimitat și gratuit în aplicațiile de Facebook, Whatsapp, Messenger, Instagram, Twitter, Snapchat, Tumblr, Viber, Message+, Pinterest etc pentru 24 luni + trei luni în care traficul de date național este nelimitat. Lista completă a rețelelor sociale în care traficul de date nu este contorizat poate fi găsită pe website-ul companiei.

RED 14 costă 14 euro pe lună și include NELIMITAT la minute și SMS-uri în orice rețea națională, 300 minute internaționale, 2 GB trafic de date, 50 de minute sau SMS-uri și 100 MB în roaming, Vodafone Smart Prime 7 la 9 euro.

Vodafone adaugă și pachetul Super RED TRIO cu 2 abonamente de voce cu smartphone-uri și al treilea ce poate de voce cu sau fără telefon, ori de date cu tabletă. Costul urcă la 29 sau 39 euro pe lună, în funcție de pachetul ales.

Super RED TRIO = 39 euro pe lună, 2 abonamente cu NELIMITAT la minute și SMS-uri naționale, 300 minute internaționale, 5 GB trafic de date, 100 minute sau SMS-uri și 300 MB în roaming, 2 telefoane Huawei Y5 II și tableta Vodafone Tab Mini 7 fără cost suplimentar, tableta și cu 1 GB trafic de date pe lună.

Declarație oficială:

Vodafone inovează din nou printr-o promoție exclusivă care oferă clienților libertatea de a folosi aplicațiile preferate fără a-și face griji legate de costuri. Cu ajutorul ofertei de Crăciun în ediție limitată, utilizatorii noștri au acces gratuit și nelimitat la aplicații de tip social media, precum Facebook și Instagram, și la aplicații folosite pentru a comunica, precum Whatsapp și Messenger, pentru întreaga perioadă contractuală de 24 de luni. De asemenea, am lansat un nou pachet comercial, Super RED TRIO, care este un exemplu prin care tehnologia poate fi folosită pentru a aduce împreună membrii familiei, care se pot astfel bucura de beneficii semnificative și de o varietate de terminale”, a declarat Andrea Rossini, Director Consumer Business Unit, Vodafone România.

Categorii: retelistica
Tag-uri:

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.