Accesorii inteligente

Dacă ai un HDD sau SSD pe care vrei să-l transformi în HDD sau SSD extern trebuie să apelezi la un rack dedicat, iar ADATA a anunțat un astfel de dispozitiv – ADATA ED600. 

Este compatibil cu HDD-urile pe SATA de 2.5 inch, dar și cu SSD-urile ce au grosimea cuprinsă între 7 – 9.5 mm. Conexiunea USB 3.1 atinge viteze de până a 5 Gbps vs 6 Gbps când aduce SATA în mod nativ (nu avem o scădere majoră a performanțelor).

ADATA afirmă că un HDD sau SSD montat în ED600 devine funcțional în doar 3 secunde. Dimensiunile sunt de 13.6 cm x 9.6 cm x 1.9 cm și cântărește 126 gr. Are certificare IP54 în ce privește contactul cu apa și praful, ar rezista la căzăturile de până la 1 metru înălțime (carcasă din silicon + placă metalică inscripționată ADATA).

Preț – aprox. 80 – 90 lei.

Categorii: alte-gadgeturi

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note9 + Huawei Mate 20 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.