gAuto

Unul dintre cele mai mari servicii de ride sharing din Europa îşi schimbă numele. Principalul rival al Uber-ului trece din Taxify în Bolt. Deşi oamenii s-au obişnuit deja cu Taxify, se pare că pe termen lung denumirea de Bolt ar aduce mai multe beneficii de imagine (în traducerea companiei “bolt” înseamnă că poți ajunge oriunde dorești convenabil, rapid și confortabil).

Noul nume vine cu o nouă identitate vizuală, un nou logo şi o noută interfaţă a aplicaţiei. Schimbarea va fi făcută treptat în ţările în care Taxify este prezentă, lucru pe care îl veţi observa atunci când aplicația se va actualiza. Obiectivul companiei rămâne acelaşi şi anume acela de a oferi “curse la cele mai bune prețuri și cu cel mai mic timp de așteptare”.

Taxify a început în 2013 ca un mic business în Estonia, iar la mijlocul anului trecut compania era prezentă în peste 25 de ţări, avea peste 500.000 de șoferi și peste 10 milioane de clienți (de la 2.5 milioane clienți în august 2017).

Personal am mers cu Taxify de două ori şi de fiecare dată am dat peste şoferi foarte amabili, iar maşinile erau foarte îngrijite.

Categorii: gauto

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.