Gigabyte GSmart Akta A4 Retelistica

Avem un jucător nou pe piața de abonamente de telefonie mobilă. AKTA a încheiat un parteneriat cu Telekom și acum livrează servicii pe cele 4 direcții importante: televiziune, internet fix, telefonie fixă și telefonie mobilă. 

Declarație oficială:

Suntem încântaţi că această investiţie va deveni în curând operaţională, iar serviciile de telefonie mobilă vor completa setul de servicii de comunicare pe care-l oferim clienţilor noştri: televiziune, internet şi telefonie fixă. Vom avea în continuare o politică de investiţii dinamică, axându-ne pe dezvoltarea unor servicii complementare infrastructurii pe care o operăm deja” spune Dinu Malacopol, directorul general Digital Cable Systems.

Declarație regăsită pe ZF.ro.

Abonamentele pornesc de la 2 euro și nu sunt oferite servicii de tip preplătit. În pachetele aduse de AKTA sunt minute naționale și în roaming, internet la nivel național. În spatele brandului AKTA se află Digital Cable Systems, acoperă prin serviciile sale peste 3000 de localități din 35 de județe, în special în mediul rural.

M-am uitat pe site-ul AKTA, dar în rubrica Mobil nu am găsit nicio informație legată de abonamente, beneficii, costuri etc. Presupun că în viitorul apropiat vor aduce mai multe detalii.

Categorii: retelistica

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.

 • Pingback: AKTA intră pe piața de telefonie mobilă printr-un parteneriat cu Telekom, abonamente de la 2 euro - Stiri ultima ora, stiri online()

 • Ionut

  Mama.. astia nu stiu in ce se baga? Tocmai Telekom, cei mai praf?

 • Ionut

  :) singurul bussines al Telekom care inca mai functioneaza: inchirierea! Akta, Orange

  • Okochea

   + Lyca

 • Victor N.

  AKTA practica preturi diferite pentru serviciile sale în funcție de localitate. Dacă în localitatea x prețul pentru un combo TV + Net este 80 de lei, în localitatea y poate fi 50 lei. Nu cunosc un alt operator care sa facă treaba asta. Există?

 • Bobby

  Abonamentul de baza
  Pretul abonamentului de baza, Akta Mobil, atat a celui fara acces roaming, cat si acelui cu acces roaming este 2 Euro pe luna.
  Optiuni
  Optiunile care se pot adauga abonamentului de baza si preturile aferente sunt:
  60 minute nationale – 2 Euro pe luna
  60 minunte internationale in UE fix si SUA si Canada fix si mobil – 4 Euro pe luna
  500 MB date nationale – 5 Euro pe luna

  • Robert

   CEO al Akta Romania a declarat ca ei vor fi singurii care nu vor implementa un registru electronic al abonatilor, o coala A4 le ajunge sa-i noteze pe toti, iar pe verso vor juca X si 0.

 • Marian

  Deci de asta merge asa bine Telekom-ul in ultima vreme?
  Plus ca la semnal sunt mult sunt Orange si Vodafone
  Eu dețin Telekom…

 • Pingback: Detalii legate de abonamentele AKTA pe telefonie mobilă : Gadget.ro – Hi-Tech Lifestyle()