Gigabyte GSmart Akta A4 Retelistica

Avem un jucător nou pe piața de abonamente de telefonie mobilă. AKTA a încheiat un parteneriat cu Telekom și acum livrează servicii pe cele 4 direcții importante: televiziune, internet fix, telefonie fixă și telefonie mobilă. 

Declarație oficială:

Suntem încântaţi că această investiţie va deveni în curând operaţională, iar serviciile de telefonie mobilă vor completa setul de servicii de comunicare pe care-l oferim clienţilor noştri: televiziune, internet şi telefonie fixă. Vom avea în continuare o politică de investiţii dinamică, axându-ne pe dezvoltarea unor servicii complementare infrastructurii pe care o operăm deja” spune Dinu Malacopol, directorul general Digital Cable Systems.

Declarație regăsită pe ZF.ro.

Abonamentele pornesc de la 2 euro și nu sunt oferite servicii de tip preplătit. În pachetele aduse de AKTA sunt minute naționale și în roaming, internet la nivel național. În spatele brandului AKTA se află Digital Cable Systems, acoperă prin serviciile sale peste 3000 de localități din 35 de județe, în special în mediul rural.

M-am uitat pe site-ul AKTA, dar în rubrica Mobil nu am găsit nicio informație legată de abonamente, beneficii, costuri etc. Presupun că în viitorul apropiat vor aduce mai multe detalii.

Categorii: retelistica

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.