Telefoane Mobile

Mai sunt destule persoane ce caută telefoane mobile clasice, așa-numitele feature phone. Altfel nu-mi explic puzderia de modele din oferta magazinelor online din țara noastră. 

Printre ele l-am descoperit și pe Allview D1 Flip, telefon cu clapetă și tastatură alfanumerică. Tastele sunt mari și clar definite, asta îl face ușor de utilizat și de către persoanele în vârstă. Are un buton de tip SOS ce printr-o singură apăsare apelează până la 5 numere de telefon presetate.

Display-ul este de 2.4 inch cu rezoluție 240×320 pixeli, 4 MB RAM și 4 MB memorie internă + slot pentru cardurile microSD de până la 32 GB. Asta îl transformă în mp3 player ad-hoc, pe partea de conectivitate știe doar 2G pe 900 / 1800 MHz, inutil în rețeaua Digi Mobil. Tot pe partea de conectivitate aduce și bluetooth 3.0, dar și port microUSB pentru alimentarea cu energie a acumulatorului de 750 mAh, radio FM.

Nu știu dacă mai trebuie menționată și camera foto, de 0.3 Megapixeli. Preț – 139 lei la eMAG.

Repet, un telefon pentru nostalgici, pentru cei ce nu s-au adaptat la smartphone-urile cu ecran tactil și duc dorul unui dispozitiv cu clapetă.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.