Telefoane Mobile

GMS este acronimul Google Mobile Services, iar Allview este singura companie românească cu o astfel de certificare pentru produsele din portofoliul său. 

Google își dorește să impună această certificare din ce în ce mai mult. Sunt companii mari ce nu au dispozitive GMS, aici puteți pune mai toate companiile chinezești mai puțin cunoscute, inclusiv modele de la Xiaomi, Meizu etc.

Cei ce doresc să afle dacă folosesc un dispozitiv GMS, pot verifica din setările Magazin Google Play ( Setări / Despre / Certificarea dispozitivului).

Declarație oficială:

”Certificarea Android GMS reprezintă o confirmare a faptului că dispozitivul este compatibil cu sistemul Android și folosește aplicații Google licențiate, oferind practic un plus de siguranță utilizatorului final și o experiență plăcută de utilizare. Ne bucurăm să le putem oferi clienților Allview garanția că produsele noastre au fost testate și îndeplinesc toate criteriile impuse de Google”, a afirmat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.