Telefoane Mobile

Allview a trimis un comunicat legat de X4 Soul Infinity și am găsit câteva detalii interesante, detalii ce-l individualizează în mareea de telefoane mobile sub brand autohton. 

  1. Allview X4 Soul Infinity – smartphone conceput și proiectat în România;
  2. Primul dispozitiv sub brand local ce integrează o platformă de inteligență artificială, platformă aflată în dezvoltare la Brașov de peste 1 an de zile.

Declarație oficială:

Noul X4 Soul Infinity este rezultatul unei perioade îndelungate de cercetare și un pas important pentru Allview. În ultimii ani am crescut cu peste 20% valoarea medie de achiziție a unui terminal Allview și ne-am orientat tot mai mult către telefoane superioare. Am investit în cercetare și dezvoltare, am acordat o atenție sporită designului, am îmbunătățit semnificativ rețeaua de service și ne-am extins echipa. Am învățat și am evoluat odată cu consumatorul român. Suntem pregătiți să lansăm primul telefon de concepție 100% românească.” a explicat Lucian Peticilă, fondatorul Allview.

Ceea ce va diferenția cu adevărat X4 Soul Infinity de orice alt terminal din piață, indiferent de producător, este o tehnologie la care lucrăm de ceva vreme și pe care ne propunem să o dezvăluim la lansare. Promitem să surprindem plăcut piața de telefonie din România” a precizat Lucian Peticilă.

Alte detalii legate de X4 Soul Infinity:

  • display de 5.7 inch cu aspect 18:9, raport display / corp de 80%, protejat cu sticlă 2.5D;
  • trei variante de culoare: Night Sky, Mocha Gold și Steel Gray;
  • ramă metalică, spatele aduce reflecții de oglindă;
  • cameră principală de tip dual cu diafragmă de f/1.8, lentilă de safir pentru protecția împotriva zgârieturilor accidentale, algoritmi de procesare dezvoltați de către Arcsoft – efect de bokeh pentru o blurare cât mai naturală a fundalului și evidențiere a personajului principal.

Mai multe detalii pe site-ul dedicat.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.