Telefoane Mobile

Allview pregătește lansarea noului său vârf de gamă din 2018 – X5 Soul și avem informații noi în mod constant. 

Una dintre tehnologiile interesante ce le vom regăsi pe noul terminal se numește Deep Face ID și după cum presupun că v-ați dat seama se referă la recunoașterea facială, una mai complexă în stilul a ceea ce oferă iPhone X.

Deep Face ID se bazează pe un întreg ansamblu tehnic:

  1. Senzor de proximitate – detectează prezența utilizatorului fără a avea un contact fizic. Are două componente: emițător și receptor. Emițătorul transmite un semnal IR ce ajunge a fi reflectat de către fața utilizatorului și se întoarce în receptor.
  2. Proiector IR – sursă de flux IR (se reflectă și se întoarce sub forma unei imagini IR);
  3. Cameră IR – preia imaginea de la proiector și realizează o hartă 3D;

Harta 3D preluată este comparată cu cea asignată în etapa inițială la înscriere. Procesorul cu rețea neurală este capabil să analizeze datele și să permite autentificarea & deblocarea.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note9 + Huawei Mate 20 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.