Telefoane Mobile

Allview pregătește lansarea noului său vârf de gamă din 2018 – X5 Soul și avem informații noi în mod constant. 

Una dintre tehnologiile interesante ce le vom regăsi pe noul terminal se numește Deep Face ID și după cum presupun că v-ați dat seama se referă la recunoașterea facială, una mai complexă în stilul a ceea ce oferă iPhone X.

Deep Face ID se bazează pe un întreg ansamblu tehnic:

  1. Senzor de proximitate – detectează prezența utilizatorului fără a avea un contact fizic. Are două componente: emițător și receptor. Emițătorul transmite un semnal IR ce ajunge a fi reflectat de către fața utilizatorului și se întoarce în receptor.
  2. Proiector IR – sursă de flux IR (se reflectă și se întoarce sub forma unei imagini IR);
  3. Cameră IR – preia imaginea de la proiector și realizează o hartă 3D;

Harta 3D preluată este comparată cu cea asignată în etapa inițială la înscriere. Procesorul cu rețea neurală este capabil să analizeze datele și să permite autentificarea & deblocarea.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S10 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.