Telefoane Mobile

iPhone X este vârful de lance al Apple și display-ul îl diferențiază de iPhone 8 Plus. Folosește un panel Super AMOLED de 5.8 inch cu rezoluție 2436×1125 pixeli și aspect 19.5:9, 458 ppi, certificare Dolby Vision și HDR10.

Apple a trebuit să vină cu mai multe clarificări și bune practici legate de ecranul de iPhone X – detalii într-un articol separat. A mai fost descoperit un bug, o scăpare legată de acest display. În spațiile reci, în frig, unele unități de iPhone X devin inutilizabile, iar ecranul nu mai preia comenzile date de către utilizator.

Compania americană a recunoscut problemă și ar lucra la un update software ce ar rezolva acest bug.

De fapt, care este problema?

În momentul în care iPhone X trece de la un mediu cald spre unul rece, display-ul nu mai preia comenzile – touch-ul nu-și mai face datoria. După câteva secunde, telefonul își revine de la sine. Totuși, Apple și-a dat seama că este un defect ce trebuie remediat la nivel software.

iOS 11.2 s-ar putea să aducă rezolvare și pentru acest bug.

Sursa: TheLoop.com
Categorii: ios

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note9 + Huawei Mate 20 Pro + OnePlus 6T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.