Telefoane Mobile

iPhone X este vârful de lance al Apple și display-ul îl diferențiază de iPhone 8 Plus. Folosește un panel Super AMOLED de 5.8 inch cu rezoluție 2436×1125 pixeli și aspect 19.5:9, 458 ppi, certificare Dolby Vision și HDR10.

Apple a trebuit să vină cu mai multe clarificări și bune practici legate de ecranul de iPhone X – detalii într-un articol separat. A mai fost descoperit un bug, o scăpare legată de acest display. În spațiile reci, în frig, unele unități de iPhone X devin inutilizabile, iar ecranul nu mai preia comenzile date de către utilizator.

Compania americană a recunoscut problemă și ar lucra la un update software ce ar rezolva acest bug.

De fapt, care este problema?

În momentul în care iPhone X trece de la un mediu cald spre unul rece, display-ul nu mai preia comenzile – touch-ul nu-și mai face datoria. După câteva secunde, telefonul își revine de la sine. Totuși, Apple și-a dat seama că este un defect ce trebuie remediat la nivel software.

iOS 11.2 s-ar putea să aducă rezolvare și pentru acest bug.

Sursa: TheLoop.com
Categorii: ios

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.