Software

Veste bună pentru cei ce doreau să-l urmărească pe Jeremy Clarkson în noul său show – The Grand Tour. Amazon Prime Video este disponibil de astăzi și pe plan local. 

Primele 7 zile sunt gratuite, costul abonamentului în primele șase luni este de 2.99 euro pe lună, iar după șase luni urcă la 5.99 euro / lună.

România face parte dintr-un val de peste 200 de țări în care serviciul Amazon Prime Video s-a extins. Putem spune că avem parte de o mică revoluție, în contextul în care până acum – serviciul de streaming video al Amazon era disponibil în SUA, Marea Britanie, Germania, Austria și Japonia.

Scopul Amazon este să transforme serviciul său într-un rival de temut pentru Netflix – prezent în peste 130 de țări. Prime Video poate fi urmărit pe PC, smartphone sau smart TV, iar conținutul poate fi descărcat spre a fi vizionat și în mediul offline.

The Grand Tour are costuri ridicate și joacă rolul de vârf de lance pe emisiunile dezvoltate intern de către compania americană. Din păcate, exact ca și Netflix-ul disponibil în România, Prime Video nu are mare parte din show-urile pe care le oferă în SUA, spre exemplu. De aici și costurile modice.

Sursa: Profit.ro

Categorii: software

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S10 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.