Software

Android 8.0 Oreo pentru Samsung GALAXY S8 se află în etapa beta de dezvoltare și este disponibil pentru cei interesați în câteva țări: SUA, Marea Britanie și Coreea de Sud. Compania sud-coreeană adună feedback și doar la câteva zile distanță au venit cu un update pentru beta. 

Are 610 MB și aduce rezolvarea mai multor bug-uri descoperite de către cei ce folosesc software-ul.

  • patch-ul de securitate din partea Google adus la nivelul lui octombrie 2017;
  • stabilitatea Samsung DeX & Launcher îmbunătățite;
  • ceasul de pe Allways On Display primește noi stiluri, notificările pot fi transparente.

Al doiea val de state în care este așteptat Android 8.0 Oreo beta cuprinde următoarele state: Germania, Spania, Franța, Polonia, India și China.

Cert este că mai avem de așteptat pentru Android 8.0 Oreo în versiunea stabilă și cu update global. Cum erau și informațiile la un moment dat, abia prin prima parte a lui 2018 vom avea această mutare din partea Samsung. Aș spune că puțin cam târziu. Între timp s-ar putea să-l vedem lansat pe Samsung GALAXY A5 2018 direct cu Android 8.0 Oreo preinstalat.

Sursa: Gizchina.com
Categorii: android

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note9 + Huawei Mate 20 Pro + OnePlus 6T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.