Software

Folosesc un Samsung GALAXY S8 Plus și pot să confirm că update-ul spre Android 8.0 Oreo cu cea mai nouă interfață grafică a sosit în mod oficial. 

Nu am remarcat că setasem în urmă cu ceva timp să nu primesc notificare, iar dis-de-dimineață la o verificare manuală l-am primit.

Are 1405.73 MB și poartă versiunea G955FXXU1CRB7 / G955FXOXM1CRAP / G955FXXU1CRAP.

Care sunt noutățile aduse de Android 8.0 Oreo pe Samsung GALAXY S8 și GALAXY S8 Plus?

Toate detaliile sunt în capturile de ecran. Sunt noutăți pe date biometrice, panou rapid, ecranul Acasă, tastatură Samsung, performanța sistemului, Ecran lateral, ecran de blocare și Always On Display, Smart View, cont Samsung, Dual Messenger, găsire dispozitiv mobil, Samsung DeX + alte îmbunătățiri.

La ultimul capitol:

  • bluetooth cu suport pentru streaming audio la calitate ridicată (AAC și Sony LDAC);
  • player-ul video are funcția de repetare automată + viteză 2x;
  • aplicația de Înregistare Voce oferă sfaturi inteligente pentru a bloca apelurile în timpul înregistrării;
  • notificare nouă în Samsung Health spre a afișa numărul de pași;
  • Aplicația Ceas primește mod Peisaj + opțiuni pentru sunetul temporizatorului.

La prima vedere nu sesizez scbimbări majore la nivel de autonomie și viteză în interfață. Căutarea din sertarul de aplicații mi se pare a fi mult mai promptă și cu rezultate îmbunătățite.

Categorii: android

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note9 + Huawei Mate 20 Pro + OnePlus 6T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.