Software

Nu știu câți dintre voi folosiți un smartwatch cu Android Wear 2.0, dar avem o veste bună din partea Google. Update-urile de firmware și funcții noi sosesc mult mai rapid, prin intermediul Play Store și nu mai trebuie să aștepți un update OTA pe dispozitiv. 

Este suficient să actualizați aplicația Android Wear de pe smartphone prin intermediul Play Store. Pot să spun că mă așteptam din partea Google să meargă în această direcți de la bun început.

Nu sunt înlocuite update-urile OTA, doar că prin actualizarea Android Wear de pe smartphone sunt împinse unele elemente noi, elemente ce nu necesită neapărat o actualizare majoră de firmware.

Exemplu de astfel de funcții livrate către ceasurile cu Android Wear 2.0:

  • suport pentru aplicațiile de chat third party în zona de Contact;
  • reducerea selectării accidentale a unei noi fețe pentru ceas.

Google nu a reușit să transforme soluția sa software pentru ceasurile inteligente într-un succes major. watchOS și Tizen OS + alte soluții proprietare se bucură de mai mare deschidere în piață.

Sursa: Hoi Lam / Google Plus
Categorii: android

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.