Telefoane Mobile

Una dintre cele mai surprinzătoare veşti vine din China şi are legătură cu viitorul flagship al celor de la Xiaomi. Lansarea device-ului este din ce în ce mai aproape, de aceea se şi înmulţesc informaţiile despre el.

Se pare că presupusul Xiaomi Mi 7 nu se va numi aşa, producătorul chinez alegând să treacă direct la denumirea de Xiaomi Mi 8. Sursele spun că Xiaomi vrea să implementeze această modificare pentru a marca aniversarea a 8 ani de existenţă a companiei.

Aceleaşi surse susţin că posibilul Xiaomi Mi 8 va include o tehnologie de deblocare facială 3D similară cu Face ID-ul prezent pe iPhone X (de aici şi bretonul generos din primele imagini reale).

Din ce ştim până acum Xiaomi Mi 8 ar urma să fie disponibil în două versiuni (Standard şi Plus), iar printre principalele caracteristici regăsim:

  • display de 5.6 inci / 6.01 inci cu rezoluţie FullHD+, aspect 19:9, breton, scanner de amprentă integrat în ecran şi funcţie Always-On Display;
  • procesor Qualcomm Snapdragon 845 de tip octa-core, Adreno 630 GPU, 6 / 8 GB RAM, 64 / 128 / 256 GB spaţiu de stocare;
  • 2 x 16 Megapixeli cu PDAF, zoom optic 2x, OIS pe 4 axe, LED flash şi filmare 4K;
  • deblocare facială 3D;
  • baterie de 3350 / 4000 mAh cu încărcare wireless.
Sursa: gizchina.com
Categorii: xiaomi

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.