Telefoane Mobile

AnTuTu este unul dintre cele mai cunoscute teste de benchmark, iar compania din spatele aplicaţiei prezintă periodic topuri mai mult sau mai puţin relevante, atât pentru sistemul de operare Android, cât şi pentru iOS.

Cel mai nou top al său conţine cele mai populare 10 smartphone-uri cu Android din luna februarie. Prin “populare” AnTuTu înţelege acele telefoane ale căror utilizatori fac cele mai multe teste prin intermediul aplicaţiei. Nu ştiu cât de corect este să numim aceste device-uri populare, mai degrabă am putea să spunem că utilizatorii lor sunt mai activi decât ceilalţi. Cu toate acestea topul este destul de interesant.

Cel mai verificat smartphone cu Android este Xiaomi Mi 5 care în luna februarie a fost testat de 115.132 de ori. Topul este continuat de OnePlus 3T cu 83.458 teste (aici am contribuit şi eu cu 2-3), Xiaomi Mi 5s cu 75.999 teste, Xiaomi Mi 5s Plus cu 70.279 teste şi Lenovo ZUK Z2 cu 55.062 teste. Observăm foarte multe terminale Xiaomi, dar şi două device-uri cu raport-calitate preţ excelent.

Următoarele în top sunt Samsung Galaxy S7 Edge, Xiaomi Redmi Note 3, Oppo R9s, Huawei Mate 9 şi Xiaomi Redmi Note 4. Smartphone-urile chinezeşti sunt la putere, singurul intrus fiind flagship-ul celor de la Samsung.

Sursa: gizmochina.com
 • Lucian Amarandei

  “Singurul intrus” :)) buna asta 😂👌

  • Cosmin Musat

   Cu ghilimele de rigoare :)) !

 • Pingback: AnTuTu a publicat un top 10 al celor mai populare smartphone-uri cu Android în luna februarie - Stiri ultima ora, stiri online()

 • Adrian Popescu

  Buna gluma: “Observăm foarte multe terminale Xiaomi”. Cred ca orice roman normal care a mancat o conserva de carne chinezeasca stie ca 小米 inseamna de fapt Xiaomi si nu carne de porc.

 • NBA

  “Foarte multe terminale Xiaomi, dar și 2 device-uri cu raport calitate-preț excelent”. Să înțelegem că doar Zuk și Oneplus au raportul preț/calitate excelent? Xiaomi nu?

  • Cosmin Musat

   Cu siguranta si Xiaomi se potriveste acestei descrieri.

 • Florian Ghindu

  Am inteles depre ce este vorba, mai ales ca pe” foto explicativ ” scrie in lb. chineza.
  Acum nu stiu ce sa zic, programul de benchmark o fi “crack” sau original??