Telefoane Mobile

AnTuTu este unul dintre cele mai cunoscute teste de benchmark, iar compania din spatele aplicaţiei prezintă periodic topuri mai mult sau mai puţin relevante, atât pentru sistemul de operare Android, cât şi pentru iOS.

Cel mai nou top al său conţine cele mai populare 10 smartphone-uri cu Android din luna februarie. Prin “populare” AnTuTu înţelege acele telefoane ale căror utilizatori fac cele mai multe teste prin intermediul aplicaţiei. Nu ştiu cât de corect este să numim aceste device-uri populare, mai degrabă am putea să spunem că utilizatorii lor sunt mai activi decât ceilalţi. Cu toate acestea topul este destul de interesant.

Cel mai verificat smartphone cu Android este Xiaomi Mi 5 care în luna februarie a fost testat de 115.132 de ori. Topul este continuat de OnePlus 3T cu 83.458 teste (aici am contribuit şi eu cu 2-3), Xiaomi Mi 5s cu 75.999 teste, Xiaomi Mi 5s Plus cu 70.279 teste şi Lenovo ZUK Z2 cu 55.062 teste. Observăm foarte multe terminale Xiaomi, dar şi două device-uri cu raport-calitate preţ excelent.

Următoarele în top sunt Samsung Galaxy S7 Edge, Xiaomi Redmi Note 3, Oppo R9s, Huawei Mate 9 şi Xiaomi Redmi Note 4. Smartphone-urile chinezeşti sunt la putere, singurul intrus fiind flagship-ul celor de la Samsung.

Sursa: gizmochina.com