Tablete

AOC este o companie cunoscută pentru monitoarele sale, dar s-au gândit să intre și pe piața tabletelor. Primele trei tablete au fost anunțate și avem câteva detalii. Cele trei tablete sunt pe diagonale de 7, 8 și 10 inch.

Tableta AOC de 8 inch integrează un display IPS de 8 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli, procesor Rockchip RK3188 quad-core pe ARM Cortex-A9, camere de 5 Megapixeli și 2 Megapixeli în partea frontală. Modelele de 7 și 10 9inch mizează pe display-uri IPS, procesor RK3188, camere de 5 Megapixeli și 3 Megapixeli în partea frontală.

Nu s-a specificat clar în ce zone vor debuta cu aceste tablete, nu am găsit detalii legate de prețurile de comercializare.

Sursa: Liliputing.com
Categorii: tablete

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.