Aplicatia saptamanii in Apple App Store: CHOMP by Christoph Niemann Software

CHOMP by Christoph Niemann este FREE APP OF THE WEEK în această săptămână. Acest titlu este alocat la fiecare 7 zile unei aplicații sau unui joc ce Apple consideră că merită atenția noastră. Acest program ne oferă oportunitatea de a descoperi o aplicație nouă și de a o adăuga colecției noastre în mod gratuit.

CHOMP by Christoph Niemann este o aplicație de amuzament ce, cu ajutorul camerei video, combină persoanele filmate, mai exact fețele acestora, cu animații amuzante desenate manual. Deși această aplicație este creată de Christoph Niemann, un cunoscut autor de ilustrații pentru copii, este dedicată și celor trecuți de vârsta copilăriei și cărora le place să mai dea în mintea copiilor din când în când.

Aplicatia saptamanii in Apple App Store: CHOMP by Christoph Niemann

Avem posibilitatea de a folosi multe animații desenate manual, în peste 50 de scenarii diferite și să înregistrăm un clip video cu rezultatul obținut. Aplicația nu necesită cunoștiință lingvistică deoarece aceasta este lipsită de text. Iar dacă asta nu ți-a stârnit curiozitatea, CHOMP by Christoph Niemann nu contțne in-app purchases și nu afișează reclame invazive.

Aplicatia saptamanii in Apple App Store: CHOMP by Christoph Niemann

Această aplicație este compatibilă cu orice iPhone, iPad și iPod touch ce rulează minim iOS 8.0, ocupă aproximativ 43MB și în mod normal poate fi descărcată pentru echivalentul a $2.99. O poți descărca făcând click aici sau căutând în App Store CHOMP by Christoph Niemann.

Aplicația poate fi descărcata gratuit timp de 7 zile, până Joi, 7 Aprilie 2016. Îți recomand să o instalezi pe perioada ofertei, iar dacă nu te atrage o poți dezinstala, această rămânând ca aplicație cumpărată în contul tău Apple și o vei putea reinstala gratuit oricând, indiferent de prețul acesteia la acel moment.