Software

Este pentru a doua oară, în acest an, când o variantă a jocului Cut the Rope preia titlul de Free App of the Week în magazinul de aplicații Apple App Store. Așa cum am explicat și în trecut, acest titlu este dat în fiecare săptămâna unei aplicații iOS ce Apple crede că merită promovată și pe care o oferă gratuit utilizatorilor săi.

De această dată este vorba despre Cut the Rope: Time Travel, o variantă a jocului Cut the Rope în care micul monstru Om Nom călătorește înapoi în timp și își întâlnește strămoșii. Scopul acestui joc, spre deosebire de versiunea originală, este de a-l hrăni cu bomboane atât pe Om Nom, cât și pe strămoșii acestuia.

Aplicatia saptamanii în Apple App Store: Cut the Rope Time Travel

Cut the Rope: Time Travel păstrează farmecul versiunii originale a acestui joc și aduce noi aventuri pentru Om Nom ce, cu ajutorul strămoșilor lui, va trebui să parcurgă noi scenarii și să depășească noi obstacole în vânătoarea sa de bomboane delicioase.

Cut the Rope: Time Travel este disponibil în două variante. Cea standard, pentru iPhone și iPod Touch, și varianta HD dedicată tabletelor Apple. Ambele pot fi descărcate făcând click pe unul din linkurile de mai jos:

  • Cut the Rope: Time Travel (iPhone, iPod touch) – link
  • Cut the Rope: Time Travel HD (iPad) – link

Jocul este dezvoltat de ZeptoLab, ocupă aproximativ 50 MB în varianta pentru iPhone și iPod touch, și 101 MB în varianta pentru iPad. Este compatibil cu iOS începând cu versiunea 6.0 și în mod normal costă echivalentul a $0.99. Acesta va fi disponibil gratuit până Joi, 14 Aprilie 2016, motiv pentru care te sfătuiesc să-l descarci cât mai repede. Îți reamintesc că dacă-l instalezi în această perioadă, acesta va rămâne asociat contului tău Apple și îl vei putea reinstala gratuit oricând, indiferent de prețul practicat la acel moment.