Telefoane Mobile

Una dintre cele mai controversate caracteristici ale smartphone-ului iPhone X este reprezentată de display-ul OLED de 5.8 inci cu acea banda neagră în zona superioară. Unii apreciază această formă, alţii o blamează, iar chinezii deja o copiază. Cei mai deranjaţi sunt dezvoltatorii care trebuie să optimizeze aplicaţiile astfel încât să nu apară informaţii în acea zonă neagră.

Pentru că sunt mulţi nemulţumiţi, un mic dezvoltator s-a gândit la o aplicaţie care să mascheze banda neagră de pe iPhone X. Acesta se numeşte Axiem Systems, iar aplicaţia Notch Remover. Preţul aplicaţiei este de 0.99 dolari şi modifică doar wallpaperele. Notch Remover nu aduce schimbări în aplicaţii sau jocuri, însă le poate oferi celor deranjaţi de banda neagră momente de confort vizual.

Chiar dacă are ceva probleme de funcţionare, iPhone X se vinde ca pâinea caldă, Apple solicitând furnizorilor să îşi crească în cel mai scurt timp capacitatea de producţie pentru acest model.

Sursa: theverge.com
Categorii: apple

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.