Telefoane Mobile

Apple a anunţat veniturile pentru trimestrul al treilea al anului fiscal 2016, trendul fiind negativ. Conform datelor publicate de companie, veniturile din ultimul trimestru au fost de 42.4 miliarde de dolari, adică o scădere cu 14.9% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Cu toate acestea au fost comercializate 40.4 milioane de iPhone-uri, terminale care au adus un profit de 7.8 miliarde de dolari.

iPhone-SE15

Trimestrul al treilea al anului fiscal 2016 s-a terminat pe 25 iunie, iar până atunci au fost vândute 988.15 milioane telefoane iPhone. Tim Cook a anunţat în urmă cu câteva ore că iPhone-ul 1 miliard a fost achiziţionat săptămâna trecută. Pentru a sărbători acest eveniment major, CEO-ul Apple a transmis câteva gânduri angajaţilor şi fanilor:

,,iPhone-ul a devenit unul dintre cele mai importante şi de succes produse lansate vreodată. Este mai mult decât un companion constant. iPhone-ul este o parte cu adevărat esențială a vieții noastre și ne ajută în realizarea activităților noastre zilnice. Săptămâna trecută am depășit un alt prag important când am vândut iPhone-ul cu numărul un miliard. Nu am pornit prin a încerca să creem cele mai populare produse, dar am încercat de la început să realizăm produse care să facă diferența. Multumesc tuturor celor de la Apple care ne ajută în fiecare zi să schimbăm lumea.

În toată această perioadă, începând cu 2007, Apple a lansat 13 modele diferite de iPhone-uri.

Sursa: fonearena.com
Categorii: apple

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 3T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.