Diverse

5G-ul este viitorul, iar Apple ştie acest lucru. Chiar dacă a încercat să se ţină tare, a căutat soluţii din cele mai avantajoase pentru ea (un parteneriat şubred cu Intel), rezultatul final este unul puţin caracteristic mărului muşcat.

Apple a fost nevoită să lase garda jos în disputa cu Qualcomm şi a căzut la pace cu acesta dim urmă. Cele două companii au renunţat complet la numeroasele procese pe care şi le-au intentat reciproc şi au decis că o colaborare sănătoasă este în avantajul amândurora.

Curios este că termenii împăcării nu par a fi stabiliţi de Apple atât timp cât Qualcomm a anunţat că va primi de la mărul muşcat o sumă cuprinsă între 4.5 şi 4.7 miliarde de dolari ca daune pentru încetarea acestor dispute.

Indiferent de ce a fost între cei doi giganţi, viitorul sună bine. O colaborare Apple – Qualcomm nu poate aduce decât competitivitate, iar primele iPhone-uri 5G le-am putea vedea mai devreme decât ne-am aştepta.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: applediverse
Tag-uri:

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.