Site-ul ComputerGames.ro, o mică parte din istoria internetului din România, s-a închis

Autor: , Data: 24.04.2018, 00:04
Diverse

Săptămâna trecută s-a închis o pagină de istorie a internetului din România. Reprezentanţii ComputerGames.ro au anunţat pe contul oficial de Facebook că “site-ul de ştiri, articole şi review-uri de gaming ComputerGames.ro îşi va înceta activitatea”. Au existat şi clasicele mulţumiri pentru întreg sprijinul acordat site-ului, însă acestea parcă transmiteau şi regretele timpului trecut.

Cum puteţi cumpăra un produs de pe gearbest.com cu livrare acasă, fără a plăti TVA sau taxe vamale

Autor: , Data: 22.04.2018, 01:49
Diverse

Foarte mulţi dintre voi evitaţi să cumpăraţi de la retailerii chinezi pentru că preţul final al unui produs după plata TVA-ului şi a taxelor vamale (dacă este cazul) ajunge de cele mai multe ori să fie similar cu cel practicat în România. Dacă luăm în calcul şi procedura anevoioasă privind garanţia, este clar că veţi […]

AOC AGON AG322QC4 – primul monitor cu AMD Radeon FreeSync 2 şi VESA DisplayHDR 400

Autor: , Data: 22.04.2018, 00:31
Hardware

AOC AGON AG322QC4 este cel mai nou şi mai interesant monitor de gaming al producătorului taiwanez. Acesta oferă o experiență grafică extraordinară datorită panoului de 31,5 inch, compatibil cu tehnologia VESA DisplayHDR 400 (aceasta asigură luminozitate de 400cd/m², nivele ajustabile ale umbrelor, gamă variată de nuanțe și profunzimea acestora pentru imagini HDR), cu panel VA, […]

China se gândeşte să blocheze vânzarea de produse Apple pe teritoriul său

Autor: , Data: 21.04.2018, 02:30
Diverse

Strategia administraţiei Trump de a reduce gradul de colaborare cu companiile chinezeşti a afectat inevitabil şi segmentul smartphone-urilor. Dacă Huawei aproape că a fost interzisă pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, mai nou ZTE nu mai are dreptul de a utiliza hardware şi software de la companii americane pentru următorii şapte ani.

Huawei Honor 10 – detalii oficiale, imagini şi preţ

Autor: , Data: 21.04.2018, 01:20
Telefoane Mobile

Huawei continuă seria lansărilor de primăvară, de data aceasta cu un flagship veritabil: Huawei Honor 10. Smartphone-ul se remarcă prin design-ul elegant, pachetul hardware extrem de puternic, camera foto duală ce include funcţii bazate pe inteligenţa artificială şi cea mai nouă iteraţie Android.

1 2 3 1,402