Telefoane Mobile

ASUS ROG Phone debutează și în țara noastră din această toamnă, iar prețurile vor fi cuprinse între 5.500 lei și 10.000 lei. Detalii într-un articol dedicat

ASUS ROG Phone sosește cu procesorul Qualcomm Snapdragon 845, 8 GB RAM și 128 sau 512 GB spațiu de stocare. Acum apare pe site-urile tech internaționale și informația că ASUS ar fi încercat din urmă cu 10 luni să aducă 10 GB RAM pe telefon, dar nu au reușit să implementeze un astfel de modul din cauza spațiului redus aflat la dispoziție într-un smartphone cu specificații precum noul vârf de gamă.

ASUS putea să folosească acest feature pe partea de marketing – primul telefon cu 10 GB RAM etc. Pe de altă parte, să fim serioși. Cei 10 GB RAM erau doar un gimmick. Nicio aplicație sau joc din Google Play nu necesită atât de mult RAM. Majoritatea PC-urilor mizează pe 4 GB RAM, cel puțin în categoriile entry-level și rulează aplicații și jocuri cu mult mai complexe față de ceea ce primim pe un telefon Android.

Personal, nici nu știu dacă chiar avem nevoie de telefoane mobile de gaming, dar îmi grupez toate opiniile într-un articol separat.

Sursa: Roland Quant
Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.