proiectoare benq Hardware

BenQ reușește să se mențină pe poziția de lider în vânzările de videoproiectoare din țara noastră. Nu numai că ocupă primul loc, dar reușește asta având o cotă de piață de nu mai puțin de 45.5%. Aceste cifre sunt valabile pentru prima jumătate a acestui an.

Chiar dacă România este în continuare o piață sensibilă la preț, vânzările de videoproiectoare Full-HD/WUXGA și WXGA au cunoscut o creștere de 14%, respectiv de 8%. Bineînțeles că acest fapt se datorează și ofertelor pentru astfel de echipamente ce sunt mult mai variate decât în trecut.

De o evoluție foarte bună s-au bucurat și echipamentele cu luminozitate mare, de 4000-4500 AL (ANSI lumeni) care au înregistrat un salt de 78%, dar și cele de 5000-6000 AL care au crescut cu 23% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Spre a menține același trend pentru vânzările de videoproiectoare, BenQ intenționează ca pentru perioada următoare să se axeze pe promovarea modelelor care integrează funcții și caracteristici noi de tipul WiFi/LAN, interactivitate, H+V Keystone și cu lentile interschimbabile. Nu în ultimul rând, videoproiectoarele echipate cu lămpi cu o durată mare de funcționare, de 10.000 de ore (6.9 ani cu o utilizare zilnică de 6 ore, 5 zile pe săptămână), vor fi și ele promovate prin ofertele BenQ.

Despre autor

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și nu numai. Folosește Sony Xperia XZ, Xiaomi Redmi 3 și Canon EOS 600D + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.