proiectoare benq Hardware

BenQ reușește să se mențină pe poziția de lider în vânzările de videoproiectoare din țara noastră. Nu numai că ocupă primul loc, dar reușește asta având o cotă de piață de nu mai puțin de 45.5%. Aceste cifre sunt valabile pentru prima jumătate a acestui an.

Chiar dacă România este în continuare o piață sensibilă la preț, vânzările de videoproiectoare Full-HD/WUXGA și WXGA au cunoscut o creștere de 14%, respectiv de 8%. Bineînțeles că acest fapt se datorează și ofertelor pentru astfel de echipamente ce sunt mult mai variate decât în trecut.

De o evoluție foarte bună s-au bucurat și echipamentele cu luminozitate mare, de 4000-4500 AL (ANSI lumeni) care au înregistrat un salt de 78%, dar și cele de 5000-6000 AL care au crescut cu 23% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Spre a menține același trend pentru vânzările de videoproiectoare, BenQ intenționează ca pentru perioada următoare să se axeze pe promovarea modelelor care integrează funcții și caracteristici noi de tipul WiFi/LAN, interactivitate, H+V Keystone și cu lentile interschimbabile. Nu în ultimul rând, videoproiectoarele echipate cu lămpi cu o durată mare de funcționare, de 10.000 de ore (6.9 ani cu o utilizare zilnică de 6 ore, 5 zile pe săptămână), vor fi și ele promovate prin ofertele BenQ.

 • koss_x_treeme

  Astept proiectoarele 4k consumer :)

  • Darius Pana

   Si apoi ce faci, iti vinzi un rinichi? :)

  • Ovidiu Nes

   Mai trece multa apa pe dunare pana ajungem la 4k consumer..