Diverse

eMAG a anunțat când va ține Black Friday în ediția 2017 – 17 noiembrie. Sosește cu două săptămâni o săptămână mai devreme față de Black Friday-ul din SUA. 

În țara noastră cred că nu vor să se suprapună cu livrările prea tare față de Ziua Națională și zilele libere din perioada respectivă (Sfântul Andrei etc).

Ce alte informații au mai fost oferite de eMAG? 

  • peste 2 milioane de produse vor fi în ofertă;
  • în promoții urmează a fi prinse televizoare, telefoane mobile, laptopuri, articole fashion, articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casă și grădină, jucării și anvelope etc;
  • în Black Friday 2017 participă și peste 4000 de selleri din Marketplace.

Declarație oficială:

De la an la an, Black Friday este un fenomen din ce în ce mai spectaculos. Plecând de la succesul Black Friday de anul trecut ne-am pregătit în ultimele 10 luni și vom avea oferte foarte bune pentru tot ceea ce își doresc clienții. Având în vedere creșterea constantă de la an la an, ne așteptăm ca și Black Friday-ul de anul acesta să fie un nou record, din toate punctele de vedere”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG. 

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S10 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.