Telefoane Mobile

La început de iulie vă scriam că BlackBerry se pregăteşte să lanseze un nou smartphone cu Android sub numele BlackBerry Neon. Terminalul a fost confirmat ca BlackBerry DTEK50 şi poate fi caracterizat ca fiind un rebranding pentru Alcatel Idol4 cu modificări la capitolul interfaţă şi securitate aduse de compania canadiană.

BlackBerry DTEK50 este cu siguranţă unul dintre cele mai sigure smartphone-uri cu Android existente la ora actuală. Acesta dispune de un sistem anti-malware nativ, Secure Boot, Hardware Root of Trust, iar la capitolul interacţiune cu utilizatorul, telefonul va trimite de fiecare dată informaţii către acesta atunci când o aplicaţie încearcă să acceseze date personale.

Terminalul are preinstalat BlackBerry Hub, tastatură virtuală BlackBerry, BlackBerry Device Search, BlackBerry Covenience Key sau BlackBerry Instant Actions. Toate aceste îmbunătăţiri aduc o experienţă diferită de utilizare comparativ cu un device Android obişnuit.

Preţul la care poate fi precomandat BlackBerry DTEK50 nu este deloc mic: 339 euro în Europa. Bonus veţi primi şi un încărcător BlackBerry MP-12600 Mobile Power Charger ce are integrat un acumulator de 1200 mAh.

BlackBerry DTEK50

Specificaţii complete pentru BlackBerry DTEK50:

  • display IPS LTPS de 5.2 inch cu rezoluție FullHD (1920 x 1080 pixeli);
  • procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 617 tactat la 1.5 GHz, Adreno 405 GPU, 3 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare cu suport pentru card microSD;
  • Android 6.0 Marshmallow cu interfaţa proprie BlackBerry;
  • 4G / LTE, Wi-Fi a/b/g/n/ac, Wi-Fi direct, DLNA, Wi-Fi hotspot, bluetooth, A-GPS și GLONASS, jack de 3.5 mm;
  • cameră foto de 13 megapixeli cu autofocus, LED flash, filmare FullHD şi cameră frontală de 8 megapixeli;
  • baterie de 2610 mAh cu tehnologie Quick Charge şi 7.1 mm grosime.

Sursa: blogs.blackberry.com
Categorii: blackberry

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 3T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.