Mi-am adus aminte de articolul acesta care mi-a plăcut în mod deosebit până la un punct. Nu sunt în totalitate de acord cu el, adică nu cred că există o asa-zisă “conspiraţie” a bloggerilor mari faţa de cei din liga secundă. Se poate spune despre o oarecare trufie – vizibilă în momentul în care te afli pe o anumită poziţie( o trufie umană – cam asa ceva). 
              Când “joci” în divizia B a bloggingului eşti agitat şi vrei mai mult, comentezi aprig peste tot, încerci cu twitterul, cu mass-uri peste mass-uri. Când vreunul ajunge să exagereze devine fără să vrea un adevărat spammer. 
           Bloggerul de top nu se mai agită, se bazează pe munca sa anterioară şi are o aroganţă specifică. Followers pe twitter va avea fiindcă şi-a creat un renume iar în blogărit renumele spune tot. Dacă asociezi persoanei tale valori precum: încredere, adevăr care te transformă în om de primă ştire, analist desăvârşit, povestitor înnăscut. Succesul este asigurat.
          Cum se poate asta?
1. Unele persoane sunt făcute pentru aşa ceva.
2. Muncă, foarte multă muncă.
          A doua variantă trebuie luată în calcul de toată liga a doua( repet, opinie personală şi fără valoare de adevăr unilateral). 
          Până la urmă functionează şi in online blogging – “ selecţia naturală”. Eşti bun te urmăreşte lumea. Nu eşti de valoare nu te mai caută nimeni. 
           Sfârşim cu un aforism: Posibilităţile sunt numeroase dar limitate.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.