Telefoane Mobile

Sunt mai multe telefoane mobile cu cameră duală și preț mic. Unul dintre acestea este Bluboo Dual, iar mai multe detalii descoperiți în materialul de tip unboxing realizat de către compania chineză.

Bluboo D1 aduce o carcasă din aluminiu de tip unibody, procesor quad-core la 1.5 GHz, 2 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru cardurile microsd. Display-ul este de 5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli, cameră principală de 8 Megapixeli + 2 Megapixeli și cameră frontală de 5 Megapixeli. Rulează Android 7.0 Nougat.

Mai multe detalii pe website-ul companiei.

Este impresionat dintr-un anumit punct de vedere cum reușesc companiile chinezești să aducă telefoane cu astfel de specificații, în acest orizont al costurilor de comercializare. Cu TVA și transport nu trece pragul a 300 – 320 lei.

Apropo, ați văzut ce LED de notificare au implementat?

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.