Accesorii inteligente

Boeleo W1 este un gadget foarte interesant, mai ales pentru cei care călătoresc des în afara ţării. Device-ul este un traducător în timp real şi oferă suport pentru zeci de limbi de circulaţie internaţională.

Printre cele mai importante facilităţi oferite de Boeleo W1 regăsim:

  • suport pentru 45 de limbi, inclusiv româna;
  • sistem de operare tradus în 8 limbi;
  • traducere faţă în faţă cu un timp de răspuns de 0.2 secunde şi o acurateţe de 97% (cel puţin aşa afirmă producătorul) prin utilizarea a 4 platforme online: Microsoft, Google, Baidu şi iFlytek;
  • traducere în timp real pentru fotografiile realizate cu camera foto de 13 megapixeli (7 limbi recunoscute);
  • înregistrare până la 60 de minute cu traducere;
  • oferă suport pentru chat cu până la 500 de persoane.

Boeleo W1 poate realiza traduceri în timp real fiind conectat la internet fie prin conectivitate 3G / 4G sau Wi-Fi, însă are şi un mod offline cu suport doar pentru traduceri engleză – chineză.

Device-ul integrează un ecran tactil de 2.8 inci, procesor quad-core MediaTek MT6739W, 1 GB RAM, 8 GB spaţiu de stocare, cameră foto de 13 megapixeli, port USB Type-C, sunet stereo 3D, baterie de 2080 mAh ce promite o utilizare continuă de până la 400 de minute şi cântăreşte doar 120 de grame.

Boeleo W1 poate fi achiziţionat pe gearbest.com la preţul de 99.99 dolari fără TVA, adică aproximativ 405 lei. Transportul este gratuit, iar dacă doriţi mai multe detalii despre acest device, le puteţi găsi pe site-ul boeleo.com.

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.