Telefoane Mobile

Este o informație ce s-a rostogolit precum un bulgăre de zăpadă pe site-urile de tehnologie din dot com. Nu are o sursă oficială ci doar un zvon din China.

Foxconn ar fi închis câteva linii de producție dedicate smartphone-urilor Huawei. Știți că Foxconn este o companie responsabilă printre altele și pentru producția de iPhone-uri și alte gadgets.

Nu se cunoaște clar dacă avem parte de o oprire temporară sau permanentă, ce modele sunt afectate sau dacă este un efect direct al blocajului impus de SUA. Mă rog, la ultima fază vă dați seama că avem o legătură indirectă, cel puțin.

Mai zilele trecute a fost publicat și un studiu Gartner pentru piața de smartphone-uri în primul trimestru din 2019. Huawei își securizase locul 2 în spatele Samsung și pe 2019 se putea arunca peste lider.

  1. Samsung – 71.6 milioane unități și market share de 19.2%;
  2. Huawei – 58.4 milioane unități și market share de 15.7%;
  3. Apple – 44.5 milioane unități și market share de 11.9%;
  4. Oppo – 29.6 milioane unități și market share de 7.9%;
  5. Vivo – 27.3 milioane unități și market share de 7.3%;
  6. Alții – 141.4 milioane unități și market share de 37.9%.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S10 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.