Telefoane Mobile

iPhone SE este un smartphone lansat în martie 2016 ca un răspuns al companiei americane pentru fanii care doreau experienţa iOS actualizată în acelaşi corp mic cu care s-au obişnuit până atunci. Terminalul s-a vândut neaşteptat de bine, iar utilizatorii aşteaptă un urmaş.

Se pare că Apple lucrează deja la iPhone SE 2, device care ar urma să fie lansat în prima jumătate a anului viitor (poate chiar tot în luna martie). Conform zvonurilor actuale, iPhone SE 2 ar urma să includă caracteristicile hardware şi estetice ale modelului iPhone 7, toate integrate într-o construcţie mult mai compactă.

Se crede că iPhone SE 2 va integra un display de 4 inci cu senzor touch ID, procesor Apple A10 Fusion, 32 / 128 GB spaţiu de stocare, baterie de 1700 mAh şi iOS 11.1 ca sistem de operare. Preţul se estimează că va porni de la aproximativ 450 dolari pentru versiunea de bază.

Nu uitaţi că toate aceste informaţii sunt simple zvonuri şi trebuie tratate cu o oarecare doză de scepticism.

Sursa: gizchina.com
Categorii: apple

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.