Telefoane Mobile

Smartphone-urile Motorola cu cât au o literă de la sfârșitul alfabetului cu atât au specificații mai bune, așa este cazul cu Z și X – flagship, G – mid-range, iar E – low-cost. Între timp, urmează să avem și Moto C – entry-level. 

Evan Blass a venit cu primele detalii. Ambele telefoane încorporează procesoare MediaTek quad-core și au display cu diagonala de 5 inch.

Motorola Moto C – display de 5 inch cu rezoluție 854 x 400 pixeli, MediaTek quad-core pe 32-bit, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare, slot pentru cardurile microSD, cameră de 5 Megapixeli cu LED flash și baterie de 2350 mAh.

Motorola Moto C Plus – display de 5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli, MediaTek quad-core pe 64-bit, 2 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare, slot pentru cardurile microSD, cameră de 8 Megapixeli cu LED flash și baterie de 4000 mAh.

Moto C-ul de bază urmează a sosi în versiuni cu 3G și 4G, iar Moto C Plus strict cu 4G + 3G, fără ediție intermediară. Nu se cunosc detalii legate de preț și disponibilitate. Mă rog, nici măcar nu au primit debutul pe canal oficial.

Sursa: VentureBeat.com
Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Founder GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S8 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.

 • Pingback: Bursa zvonurilor: Motorola Moto C - Stiri ultima ora, stiri online()

 • Rebelulll

  C – un 70e ar fi un pret decent
  C+ – 120-130e mi s-ar parea ok.

  Insa niciodata motorola nu a impresionat, au un design groaznic din punctul meu de vedere si niciodata nu am fost tentat sa cumpar asa ceva. Daca stam si ne uitam la vecini vedem ca vom gasi cel putin un telefon placut la design pe care ni l-am dori (lg, samsung, sony, xiaomi, huawei, htc, meizu, etc). Insa nu acelasi lucru il pot spune si despre Motorola.

  • Ionut Codrut

   Motorola are avantajul ca are android stock. Adevărul ca la design cam lasă de dorit dar.. măcar la partea de software sunt ok.

  • werewolfc

   Au… inca avantajul androidului stock. Vedem mai incolo ce se va intampla.

  • Robert

   Eu am un Moto g4. Îmi place design-ul. Dar mai important este cum se mișcă telefonul, cât ține bateria, cât de bun este ecranul. Ceea ce nu pot spune despre ceilalți producători care au instalat în telefoanele lor o mulțime de bloatware. Până la urmă e doar o chestiune de gust, performanță la un preț decent sau design.

 • Pingback: Bursa zvonurilor: Motorola Moto E4 : Gadget.ro – Hi-Tech Lifestyle()