Telefoane Mobile

Primul smartphone al companiei chineze cu particula T în denumire a fost OnePlus 3T, la jumătate de an după OnePlus 3. A urmat 5 și 5T, pe aceeași rețetă, iar OnePlus 6 ar avea pregătit un succesor. 

Confirmarea vine de la un operator de telecomunicații din SUA – T-Mobile. OnePlus ar fi la un pas distanță de a ajunge în portofoliul de terminale al T-Mobile (acolo unde Huawei și alte companii chineze nu au găsit deschidere).

Presupun că OnePlus este avantajat de câteva elemente:

  1. Are hardware de la Qualcomm, producător american;
  2. Nu cred că dispune de un buget de marketing în genul Huawei și în prima fază vor avea succes în rândul celor interesați de raportul preț / specificații etc;
  3. Interesul și opinia bună prezentă pe principalele canale tech de YouTube în privința produselor OnePlus ( Marques Brownlee etc).

Piața americană de telefoane mobile este formată în proporție de peste 80% de telefoane mobile oferite alături de un abonament.

OnePlus 6T ar fi lansat în octombrie. Prețul din SUA – în jur de 550 dolari. Nu sunt cunoscute prea multe din specificațiile sale hardware. Este așteptat un design în genul Oppo R17 sau F9 (decupa minimalist).  Mă aștept la un ecran un pic mai mare, raport display / corp superior față de generația actuală, Android 9, baterie de 3500 mAh, cameră ușor îmbunătățită.

Sursa: Cnet.com
Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY S10 Plus, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.