Telefoane Mobile

Xiaomi ar pregăti un vârf de gamă pentru seria Redmi, iar prin China au și apărut mai multe date tehnice la bursa zvonurilor.

Câteva din specificațiile vehiculate pentru Xiaomi Redmi Pro 2:

  • ecran de 6.39 inch cu rezoluție FHD+, protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 5;
  • procesor Qualcomm Snapdragon 855;
  • cameră principală cu trei senzori (48 Megapixeli în rol principal), cameră de selfie-uri de 20 Megapixeli pe mecanism de tip pop-up;
  • senzor infraroșu ce-l transformă în telecomandă ad-hoc;
  • baterie de 3600 mAh cu încărcare rapidă la 27W.

Designul amintește de Xiaomi Redmi Note 7, doar că dispare decupajul din ecran pentru camera frontală. Sunt mai multe variante de culoare: Roșu, Albastru și Negru. Lansarea oficială urmează a fi efectuată în perioada imediat următoare. Presupun că prețul se va situa în jurul a 300 – 350 dolari. S-ar putea să fie un fel de Pocophone de generația a doua.

Nu am găsit detalii legate de memoria RAM și spațiul de stocare, dar mă aștept să avem obișnuitele combinații cu 6 / 8 GB RAM și 64 / 128 GB stocare.

Sursa: GSMarena.com

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.