Telefoane Mobile

Redmi a devenit o divizie a Xiaomi, iar primul smartphone lansat în această formulă a fost Redmi Note 7. Prin China au apărut detalii legate de un nou dispozitiv – Redmi X. 

Trebuie spus din start că suntem la bursa zvonurilor, iar informațiile sunt puține și neconfirmate. În afară de numele ales pentru terminal – Redmi X mai se știu doar două detalii:

  1. Redmi X adoptă soluția unui cititor de amprentă integrat în ecran;
  2. Lansarea ar fi programată pentru 15 februarie.

Se știe că Redmi lucrează la un smartphone cu Qualcomm Snapdragon 855 și preț atractiv, un adevărat urmaș pentru Pocophone F1.

Teoretic, cu cititor de amprentă adus în ecran s-ar putea să avem de-a face cu un telefon superior lui Redmi Note 7 ca specificații hardware. Este puțin ciudat că un astfel de terminal a scăpat de obișnuitele scăpări ale datelor tehnice (teste făcute pe GeekBench, AnTuTu, cutii de retail ajunse pe la magazinele online etc).

Sursa: Gizmochina.com
Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.