Telefoane Mobile

Samsung trece printr-o perioadă efervescentă, iar în loc de bule de aer aș spune că avem telefoane mobile pe bandă rulantă. Au mai avut astfel de etape în urmă cu 2 – 3 ani (telefon nou la 1 – 2 săptămâni). 

Pe lângă Samsung GALAXY A6 și A6 Plus în ediție 2018 ar fi în pregătire și un nou terminal – așa numitul Samsung GALAXY S9 Mini ce se dovedește mai degrabă a fi un GALAXY A8 Star sau S8 Lite, în funcție de cum compania sud-coreeană va dori să-l listeze pe diferite piețe.

TENAA testează produsele înainte de debutul pe piața chineză, iar acolo avem specificații actualizate.

Samsung GALAXY A8 Star / S8 Lite ar integra un display Super AMOLED de 6.28 inch cu rezoluție 2220×1080 pixeli (identic cu cel de pe viitorul OnePlus 6), procesor Qualcomm Snapdragon 660, 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare, baterie de 3700 mAh, cameră de 16 + 24 Megapixeli în partea spate și de 24 Megapixeli pentru camera frontală.

Care este scopul lui Samsung GALAXY A8 Star / S8 Lite?

Să rivalizeze cu toate smartphone-urile chinezești ce au preț de 4 – 500 dolari. Samsung nu se predă în China și dorește prin acest model să intre pe nișa situată între mid-range și premium.

Denumirea de S8 Lite nu se potrivește, S8 are ecran de 5.8 inch, S8 Plus de 6.2 inch, iar S8 Lite se duce și mai sus ca dimensiune a display-ului, dar  cu specificații de tip mid-range premium.

A8 Star nu mi se pare inspirat, Star erau numite telefoanele cu touch ieftine ale Samsung. Pe de altă parte, nu degeaba suntem la bursa zvonurilor.

Sursa: GSMarena.com
Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Honor View20, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.