Telefoane Mobile

Ştiu că foarte multe articole sunt construite pe baza unor surse mai mult sau mai puţin de încredere, însă personal pun “Bursa zvonurilor” în titlu doar atunci când sunt destul de rezervat cu privire la ştirea respectivă. Acelaşi gând îl am şi acum, de aceea vă rog să trataţi această informaţie cu o doză mare de scepticism.

Un cunoscut leakster de pe Twitter, Ice universe, a postat pe contul său informaţia că Samsung va lansa un smartphone cu 4 camere foto, toate pe spate. Răspunzând întrebărilor venite pe tweet-ul respectiv, Ice universe a completat şi cu alte detalii despre telefon:

  • va fi lansat în 2018;
  • nu va face parte din seriile GALAXY S, Note şi F.

Observaţi că detaliile sunt minime, iar această scăpare o poate lua doar în două direcţii: fie se dovedeşte reală şi vor urma alte informaţii în zilele următoare, fie se confirmă că nu are are nicio legătură cu planurile Samsung pentru acest sfârşit de an şi rămâne la stadiul de zvon.

Şi totuşi, 4 camere foto pe spate ?

Categorii: samsung

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 6T, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.